-71%
, ,

Видеорегистратор за автомобил Furnizoronline, JS C218 HD car DVR


Compare

лв.29.00 лв.99.00 3

Описание

HD car DVR / Видеорегистратор за автомобил.

Опасностите на пътя вече дебнат от всички посоки и записът напред не е достатъчен.

Видеорегистраторите, още наричани „черна кутия за автомобил“ ( термин заимстван от авиационната техника), представляват устройства заснемащи видео. DVR устройството може да бъде инсталирано на предното стъкло на колата, за да записва видео, аудио данни, свързани с превозното средство, удар или аварии. Те се включват по време на движение на автомобила и заснемат случващото се пред автомобила. Във съвременния натоварен трафик, неминуемо възникват конфликти между водачите, чийто изход е неясен. Видеорегистраторът е устройството, което може да заснеме всякакви своеволия на водачите, както и евентуално ПТП. Този запис от устройство се съхранява в картата с памет и може да бъде анализиран, за да ви помогне да определите какво се е случило с превозното средство преди, по време и след катастрофата или събитие.

А ето и какви възможности има този видеорегистратор, на име JS – C218. Веднага забелязваме изключително стилния дизайн. Той има форма, наподобяваща цифров фотоапарат. При монтаж на предното стъкло, той заема позиция с която не възпрепятства добрата видимост на водача. Освен компактните си размери JS – C218, има много ниско тегло, възлизащо на малко под 100грама.

ВАЖНО: Ако желаете избраният от вас продукт да бъде доставен в удобен за вас офис на Еконт Експрес моля в полето адрес на доставка посочете офиса на Еконт Експрес.
Плащане в брой при доставка, след преглед и тест на стоката.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Видеорегистратор за автомобил Furnizoronline, JS C218 HD car DVR”

There are no reviews yet.